mountainbike

Your Biketender for Endless Pleasure

race fietsen
Reymundo Cycle Station, fietswinkel in Berchem-Kluisbergen

CLICK & COLLECT PROMO

Wil je een buitenkansje op de kop tikken zonder risico, bestel dan op deze promo webshop.

U wordt verwittigd wanneer het artikel klaar staat, en kan dus zelf kiezen wanneer u het afhaalt. Geen gedoe met pakjesdiensten die aan de deur staan wanneer je niet aanwezig bent. Over het verpakkingsmateriaal hoeft u zich niet te bekommeren, dit blijft bij ons. En over het product zelf hoeft u zich al helemaal geen zorgen te maken. We werken met een voorschot van 15% vooraf over te schrijven, maar voldoet dit bij afhaling niet -om eender welke reden- wordt het bedrag volledig terugbetaald. Eens gebruikt wordt het logischerwijs niet meer terug genomen.

Wanneer u op de knop “bestel” drukt, zal u gevraagd worden om het voorschot over te schrijven met als mededeling uw telefoonnummer of email. Nadat we dit ontvangen hebben wordt uw bestelling klaar gemaakt, en contacteren we u om af te spreken wanneer u het product kan afhalen, en het saldo in de winkel kan betalen.

SCOTT CONTESSA JR 12 »

€ 259 € 181   BESTEL »

SCOTT CONTESSA JR 12

BESTELLEN

SCOTT CONTESSA JR 12 (€ 181)

Gelieve een voorschot van 15% (€ 27,15) over te schrijven op rekening nr BE 60 7370 3786 1870 (BIC KREDBEBB) van Reymundo cycle station, met de vermelding: "42" + email of telefoonnummer

We bevestigen de goede ontvangst en contacteren u om af te spreken voor afhaling.