mountainbike

Your Biketender for Endless Pleasure

race fietsen
Reymundo Cycle Station, fietswinkel in Berchem-Kluisbergen

DE FIETSWERKPLAATS

Bij Reymundo Cycle Station bent u voor onderhoud of herstelling aan het juiste adres. Van het in orde zetten van een oude mountainbike tot het laten herstellen van een carbon frame, steeds zal rekening gehouden worden met uw wensen.

Ik aanvaard alle fietsen, ook fietsen niet bij Reymundo aangekocht.

Ik school mezelf steeds bij en werk enkel met het beste gereedschap. Ook de verschillende software is in huis om uw (elektrische) fiets optimaal te onderhouden. Mijn leveranciers zijn zorgvuldig gekozen, zodat speciaal onderhoud of herstellingen (carbonschade, luchtveringen, motors,...) gebeuren zoals het hoort met de beste service.

Kostenraming 17€

Kostenraming 17€

Wij houden van transparantie. Vandaar hieronder een duidelijke uitleg wat u mag verwachten.
Wij werken niet met forfaits, zodat iemand die zijn fiets goed laat onderhouden en proper binnenbrengt, sowieso goedkoper af is dan degene waarvan wij de fiets eerst moeten” ontmodderen” of rijdt tot meerdere herstellingen zich opstapelen ( bij een fiets die regelmatig onderhouden wordt, kunnen sommige onderdelen apart van elkaar onderhouden of vervangen worden. Wanneer een fiets die rijdt tot er breuk is, is van onderhouden geen sprake meer, en moeten in vele gevallen meerdere onderdelen ineens vervangen worden om de goede werking te garanderen). Aan u uiteraard de keuze waarvoor u kiest, wij zorgen ervoor dat elke fiets die binnenkomt hersteld buiten gaat. U twijfelt of herstelling nog de moeite waard is en de kosten niet te hoog gaan oplopen? Vraag dat wij een raming maken van de kosten, u betaalt hiervoor 17€, indien u beslist de herstelling te doen, trekken wij dit bedrag terug volledig af. Indien u beslist om de herstelling niet te doen , ben je dus slechts 17€ kwijt en weet u dat uw fiets “pertotal” is. Wij adviseren u graag geheel vrijblijvende voor de aankoop van een nieuwe.

Stuur een e-mail naar Reymundo Cycle Station   Contacteer ons voor meer informatie »

« terug naar overzicht