mountainbike

Your Biketender for Endless Pleasure

race fietsen
Reymundo Cycle Station, fietswinkel in Berchem-Kluisbergen

DE FIETSWERKPLAATS

Bij Reymundo Cycle Station bent u voor onderhoud of herstelling aan het juiste adres. Van het in orde zetten van een oude mountainbike tot het laten herstellen van een carbon frame, steeds zal rekening gehouden worden met uw wensen.

Ik aanvaard alle fietsen, ook fietsen niet bij Reymundo aangekocht.

Ik school mezelf steeds bij en werk enkel met het beste gereedschap. Ook de verschillende software is in huis om uw (elektrische) fiets optimaal te onderhouden. Mijn leveranciers zijn zorgvuldig gekozen, zodat speciaal onderhoud of herstellingen (carbonschade, luchtveringen, motors,...) gebeuren zoals het hoort met de beste service.

werkplaatstarief

werkplaatstarief

Wij aanvaarden fietsen bij ons gekocht (Reymundo fietsen) en fietsen niet bij ons gekocht (niet-Reymundo fietsen). In bepaalde gevallen weigeren wij niet-Reymundo fietsen, Dit kan om verschillende redenen zijn , zie item “Wat we niet doen”. Nadat een fiets bij ons op onderhoud of herstelling geweest is, maken wij een fiche aan om bij een volgende beurt zo efficient mogelijk te werken. In ons werkplaatstarief zijn smeer-, montage- en onderhoudsproducten inbegrepen.

• Fietsen bij ons gekocht genieten steeds voorrang en het beste werkplaatstarief.
tarief is 42,5€ excl btw (45 incl btw 6%). Voor onze fietsen hebben we weinig opzoekingswerk, omdat onze leveranciers over de onderdelenlijst beschikken en in de meeste gevallen snel het juiste onderdeel kunnen leveren. Bovendien hebben wij de courante zaken op stock.
• Fietsen niet bij ons aangekocht zullen met dezelfde zorg behandeld worden, maar in drukke periodes kunnen herstellingen langer duren en de kosten hoger oplopen. Dit heeft met een aantal redenen te maken. Werkplaatstarief is 52,5€ excl btw (55,65€ incl btw 6%) gedurende het eerste uur, vanaf het 2de werkuur 42,5€ excl btw (44.5 incl btw 6%). Wij hebben veelal meer opzoekingswerk om het juiste onderdeel -aan een prijs die we niet onder controle hebben - te vinden. Meestal lukt ons dit wel, maar met leveranciers waar wij uitzonderlijk mee werken, en dus transportkosten in rekening brengen die wij moeten doorrekenen. En het belangrijkste: fietsen worden dezer dagen zo specifiek per merk, zo kan je begrijpen dat sommige herstellingen veel langer duren dan bij onze merken.
als je deze zaken in acht neemt, is het logisch dat deze herstelling meer zal kosten dan een fiets bij ons aangekocht. Indien een niet-Reymundo fiets door ons reeds een volledig onderhoud gekregen heeft en wij dus een historiek hebben, wordt deze bij een volgende onderhoud beschouwd als een Reymundo-fiets en geniet steeds van het laagste tarief. Wij kunnen echter niet garanderen dat wij in de toekomst alles kunnen/zullen herstellen, en u dus alsnog bij de zaak terecht moet waar u destijds de fiets gekocht heeft.

Stuur een e-mail naar Reymundo Cycle Station   Contacteer ons voor meer informatie »

« terug naar overzicht