mountainbike

Your Biketender for Endless Pleasure

race fietsen
Reymundo Cycle Station, fietswinkel in Berchem-Kluisbergen

DE FIETSWERKPLAATS

Bij Reymundo Cycle Station bent u voor onderhoud of herstelling aan het juiste adres. Van het in orde zetten van een oude mountainbike tot het laten herstellen van een carbon frame, steeds zal rekening gehouden worden met uw wensen.

Ik aanvaard alle fietsen, ook fietsen niet bij Reymundo aangekocht.

Ik school mezelf steeds bij en werk enkel met het beste gereedschap. Ook de verschillende software is in huis om uw (elektrische) fiets optimaal te onderhouden. Mijn leveranciers zijn zorgvuldig gekozen, zodat speciaal onderhoud of herstellingen (carbonschade, luchtveringen, motors,...) gebeuren zoals het hoort met de beste service.

wat we niet doen

wat we niet doen

De moraal van het verhaal. Als na een wilde nacht de lattenbode van uw bed uit een Zweedse meubelgigant het begeeft, zal u begrijpen dat de plaatselijke meubelwinkel die lattoflex verkoopt, deze latten niet zal vervangen. Als het met fietsen te maken heeft stuit een fietsenzaak in vele gevallen op onbegrip in dergelijke situaties . Lees verder indien u meer wilt weten….


In sommige gevallen weigeren wij fietsen en/of speelgoed van bepaalde merken en/of winkels voor herstelling of onderhoud. Wij verkopen betaalbare Kwaliteit (keuze genoeg in alle prijsklassen), maar kunnen en willen geen tijd verliezen aan bepaalde zaken. De meest voorkomende reden is dat deze merken/winkels een bedrijfspolicy hanteren die enkel gericht is op verkoop, en bij problemen “zal de fietsenmaker om de hoek het wel oplossen”. Er is een trend aand de gang dat de fietsenmaker die zijn ambacht serieus neemt, dit niet meer doet, waarvan wij deel uitmaken. Bovendien is bij deze fietsen de uiteindelijke prijs (meestal afgeprijsde fiets) meestal nog te hoog en zijn de fietsen “in elkaar geschoten” door niet geschoolde mensen. Vergeet niet dat de prijs die u betaalt voor een fiets niet enkel bepaald wordt door de som van de gebruikte onderdelen, maar door vele andere factoren, belangrijkste is de voorraad die onze leveranciers moeten aanleggen om bepaalde onderderdelen ook na bvb 5 jaar nog te kunnen leveren. Het eerste jaar als alles nog nieuw is, heb je normaal uw fietsenmaker niet nodig, op voorwaarde dat hij perfect afgeleverd is (afregeling, veilige montage, positie) wat meestal niet het geval is bij onderstaande gevallen. Het perfect afleveren van een fiets is een kost die bij ons inbegrepen is, iets waar wij minimum een half uur mee bezig zijn. (monteren, smeren, positie aanpassen, testrit ) bovendien kan u bij ons de eerste maanden na aankoop gratis langskomen voor aanpassingen aan positie, bijregelen ….

Volgende fietsen/merken/rollend materieel doen we niet
• Canyon, online verkoop, gebruiken teveel merkgebonden onderdelen
• Fietsen “van de Gazet”, uiteindelijke prijs nog te hoog voor de kwaliteit, geen originele onderdelen op de markt. De oorspronkelijke prijs “elders” bestaat niet, want de fiets is elders niet te krijgen. Want wij verkopen ook geen gazetten… onderandere Minerva, Veloci, ….
• Warenhuisfietsen waarvan een herstelling niet mogelijk is of meer kost dan de totale fiets, bij manier van spreken. Want wij verkopen ook geen tandpasta … onderandere Formula, Rambler, prophete, Colarado,...
• Alle elekrische fietsen niet bij ons aangekocht
• Fietsen of andere rollende producten met luchtbanden of kabels (kinderwagens, rollators, gocarts, kruiwagens ……). wij gaan ervan uit dat de zaak die dit verkoopt, ook moet instaan voor de afterservice. En wij verkopen ook geen bloeddrukmeters ….
Uitzondering: Indien u reeds een fiets aangekocht heeft bij Reymundo en u komt in bovenstaande gevallen langs met het afzonderlijke onderdeel, proberen wij dit op te lossen. Ook indien u geen fiets van Reymundo heeft, kan u van deze service genieten, maar enkel indien we de herstelling kunnen uitvoeren met onderdelen die we op voorraad hebben.

Stuur een e-mail naar Reymundo Cycle Station   Contacteer ons voor meer informatie »

« terug naar overzicht